Vind de juiste binnendeur in onze toonzaal in Sint-Niklaas

In de Porteplus-showroom in Sint-Niklaas ontdek je al onze binnendeuren en deurbeslag. Onze experten bekijken samen met jou onze collectie, geven aanbevelingen in functie van de bouwstijl en helpen je bij de keuze van de juiste soort deur.

En daarvoor is er ook meer dan tijd genoeg! Omdat we je zo goed mogelijk willen adviseren, kan je onze toonzaal enkel op afspraak bezoeken.

Bekijk foto's

Dit is hoe we jouw deuren plaatsen

Bezoek onze toonzaal

Alles begint met een bezoek aan onze toonzaal. Daar maak je kennis met onze verschillende merken en stijlen. Neem tijdens je bezoek zeker de grondplannen van je bouwproject mee. Zo kunnen we een realistisch budget en timeframe opstellen. Heb je de juiste binnendeuren gevonden? Dan bezorgen we je een gedetailleerde offerte.

Bestelling van je deuren na het stuc- en chapewerk en de opmeting

Eens het stuc- en chapewerk gebeurd is, komt één van onze vakmensen langs voor de opmeting. Pas daarna gaan de deuren in bestelling bij onze leverancier.

Plaatsing van je binnendeuren

Het is nu wachten tot de deuren geproduceerd zijn. Dat kan enkele weken duren, afhankelijk van het gekozen model en de voortgang bij de leverancier. Al is geen nieuws goed nieuws in dit geval. De leverancier houdt ons op de hoogte over de levertermijn, en eens de deuren bij ons in stock zijn geven wij jou een seintje. Daarna komen onze plaatsers langs. Zij zullen je deuren met de grootste zorg installeren en afwerken.

Nu al een beeld krijgen van onze binnendeuren?

Neem dan een kijkje op onze productpagina. Daar vind je alvast een greep uit ons ruim assortiment.

Bekijk het aanbod